חלבונים וחומצות אמינו

חלבונים מצויים בכל המזונות מהחי, כגון: חלב ומוצריו, ביצים, עופות, בשרים ודגים. החלבון מצוי גם בעולם הצומח בכל סוגי הקטניות – ורצוי בשילוב דגנים בכדי לקבל חלבון העל ערך ביולוגי גבוה יותר, אגוזים וזרעים לסוגיהם.

החלבונים חיוניים לבניית רקמות חדשות (לרבות השרירים), תפקוד תקין של מערכת החיסון, חילוף חומרים, צמיחת ולחיזוק השיער, השיניים ועוד…

למידע נוסף על איך לצרוך חלבונים מלאים לצמחוניים?

איך מתפרק החלבון בגוף?

סוגי חלבון שונים

להלן סרטון על תפקידי החלבונים וחומצות האמינו.

מאת: דר' קובי עזרא Ph.D

אם יש לכם שאלות נוספות?

אתם מוזמנים לשאות אותנו כאן בתגובות.

<span dir=rtl>2תגובות ל‘חלבונים וחומצות אמינו’</span>

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s